🎥 | Wow! Bizarre video van Charles Leclerc die in Ferrari horlogedieven achtervolgt

5 april 2023

Charles Leclerc werd vorig jaar tijdens Pasen beroofd van zijn peperdure horloge. De politie heeft beelden vrijgegeven van Leclerc die zelf de achtervolging inzette.


Leclerc werd vorig jaar beroofd door 'fans' die met hem op de foto wilden in het Italiaanse Viareggia. Ze zeiden dat ze groot fan van hem waren, maar gingen er ondertussen op slinkse wijze met zijn Richard Mille RM67 met een waarde van 300.000 euro vandoor.

4 arrestaties
Nu, bijna een jaar later, schrijft het AD dat er 4 mensen zijn gearresteerd: 3 mannen en 1 vrouw. Hun betrokkenheid wordt verder onderzocht. Daarbij wordt gekeken welke specifieke rol zij hadden bij de beroving die plaatsvond op paasmaandag.

De coureur van Ferrari ging die avond zelf achter de daders aan in zijn opvallende Ferrari 488 Pista Spider, zoals je kan zien op de beelden bovenaan. De achtervolging van Leclerc leverde destijds niets op, maar een jaar later zijn de daders dus alsnog ingerekend. Het is nog niet duidelijk of het horloge van de Monegask is teruggevonden.