GP Zandvoort voor elke Nederlander live te zien op tv, Davina Michelle zingt volkslied
i

Getty

GP Zandvoort voor elke Nederlander live te zien op tv, Davina Michelle zingt volkslied

Sjors Tanis • 15:19, 25-08-2021 / Laatste Update: 06:46, 05-01-2024

Goed nieuws! Iedereen kan van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 september kijken naar alle programma's rond de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort.

De 6 Ziggo Sport Totaal-kanalen zijn die dagen voor iedereen in Nederland te zien, ook voor mensen zonder Ziggo-abonnement.

Uitzendingen op locatie

Daarmee zijn ook de extra uitzendingen van de talkshow Formule 1 Café voor iedereen te zien. Die worden live vanuit locaties in en rondom Zandvoort gemaakt. Naast de Formule 1 is ook het kwalificatievoetbal voor het WK 2022 live te volgen.

"Als trotse aanbieder van Formule 1 in de afgelopen 9 jaar maken we dit nationale racespektakel op Zandvoort graag beschikbaar voor zo veel mogelijk fans", aldus directeur Ziggo Sport, Will Moerer. "Laten we hopen dat heel Nederland een prachtige en spannende race ziet tussen Max Verstappen, Lewis Hamilton en alle andere coureurs."

Davina Michelle zingt volkslied

Davina Michelle brengt op zondag 5 september, vlak voor de start van de Dutch Grand Prix, het Wilhelmus ten gehore. "Dat is ongelooflijk spannend", zei de zangeres woensdag in de 538 Ochtendshow.

"Het is erop of eronder", zegt de zangeres lachend. "Als je 1 woordje fout doet, daar ben ik het allerbangst voor. Dat je gewoon het volkslied fout zingt. Ja dan denk ik dat ik toch maar emigreer of zo." Davina wordt begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht. "Die hebben flink uitgepakt, dus ik sta daar niet helemaal in mijn blote kont. Er wordt best wel een grote begeleiding omheen gemaakt. Het wordt een groot ding."

Davina tekende ook voor het officiële lied van de Grand Prix: Beat Me. De single kwam vorig jaar uit, maar toen ging de Grand Prix vanwege de coronamaatregelen niet door.