📸 | Met deze bekende wielrenner heeft Viaplay-pitreporter Stéphane Kox een relatie

Bart van der Wijst • 13:31, 10-03-2022 / Laatste Update: 08:17, 12-12-2023

Viaplay is officieel begonnen als nieuwe streamingsdienst in Nederland. Dat betekent dat vanaf nu daar ook de Formule 1 te zien is. Geen Olav Mol en Jack Plooij meer dus. Zij zijn vervangen door commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk en pitreporter Stéphane Kox. Laatstgenoemde is een opvallende verschijning in de paddock.

De 28-jarige blondine is overigens niet onbekend met snelle auto's, ze is de dochter van autocoureur Peter Kox en ook zelf is Stepháne helemaal gek van alles met snelheid. Zo reed Cox zelf bijvoorbeeld in de DTM Trophy en probeerde ze zich in 2019 te plaatsen voor de W Series.

LEES OOK: Stéphane Kox bij Viaplay: ‘De Formule 1 is meer dan alleen Max Verstappen’

Heeft Stéphane Kox een vriend?

Voor de singles hebben we helaas slecht nieuws, Stéphane Kox is bezet. En niet zomaar door iemand. Haar vriendje is Danny van Poppel. Ze hebben dus een ding sowieso gemeen: snelheid.

De Nederlandse wielrenner fietst sinds dit jaar bij BORA-hansgrohe. Van Poppel is de zoon van oud-wielrenner Jean-Paul van Poppel en het jongere broertje van Boy van Poppel. Het stel is al sinds juni 2019 samen.