Kelly Piquet had 'magische' avond met Verstappen, nog voor ze met Kvyat ging
i

Getty Images

Kelly Piquet had 'magische' avond met Verstappen, nog voor ze met Kvyat ging

Marcel Roes • 18:34, 21-12-2022 / Laatste Update: 17:27, 07-01-2024

Het is behoorlijk serieus tussen Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen (25) en Kelly Piquet (34). De Nederlander denkt zelfs hardop na over kinderen! En dat terwijl Max toen hij Kelly voor de 1e keer ontmoette, zelf nog maar een snotneusje van 18 jaar was.

In gesprek met Vogue doet het Braziliaanse model Piquet een boekje open over die 1e keer dat ze elkaar zagen en spraken.

Iets magisch die avond

Het blijkt dat dat in 2016 was. Dat ging zo: "Max was bevriend met mijn broer Nelson en we gingen op een avond met zijn allen uit eten in Monaco", vertelt Piquet.

Het bleef gewoon bij dat ene etentje. Althans? Ondeugend suggereert Kelly dat er meer was: "Maar er was al iets magisch die avond. Onze connectie begon toen. En daar laat ik het even bij."

Daniil Kvyat

Begin 2017 begon Kelly te daten met de Russische coureur Daniil Kvyat. Ze kregen een dochter, Penelope. Eind 2019 gingen Kelly en Daniil uit elkaar. Begin 2021 besloten Max en Kelly om zichzelf in het openbaar als koppel te presenteren.

"Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel", zegt Kelly. Ja, dan kan je het beter niet over 'iets magisch die avond' hebben!