'Lewis Hamilton en Shakira hebben 2 dates gehad, ze lacht na lange tijd weer'
i

Getty Images

'Lewis Hamilton en Shakira hebben 2 dates gehad, ze lacht na lange tijd weer'

Marcel Roes • 19:44, 12-05-2023 / Laatste Update: 20:32, 08-01-2024

Formule 1-coureur Lewis Hamilton en popster Shakira zijn de afgelopen dagen 2 keer samen gespot. En dan gaat het juice-alarm natuurlijk af: zijn de Brit en Colombiaanse aan het daten? Krijgen we een nieuw glamoureus powerkoppel?!

Shakira had tot vorig jaar een relatie met voetballer Gerard Piqué. Hun split ging niet zo vriendelijk. Keer op keer sneren ze naar elkaar.

Hamilton en popsterren

Ham is minder spraakzaam over zijn relatiestatus. Maar dat hij geen bezwaar heeft tegen zangeressen aan zijn zijde, dat is een feit.

Hij had namelijk eerder iets met popster Nicole Scherzinger (van Pussycat Dolls); in 2015 gingen ze uit elkaar. Daarna was het vrij rustig op liefdesgebied.

Lewis en Shakira

Eerst werden Hamilton en Shakira samen gezien in het restaurant Cipriani in Miami. Yes, hetzelfde Miami waar zondag een F1-race werd gehouden.

En donderdag hadden ze, samen met vrienden, plezier op een jacht. Volgens Daily Mail werd de jacht voor anker gelegd voor de enorme villa van Shakira (waarde: 20 miljoen dollar).

Shakira lacht veel en praat veel

Het Spaanse Marca schrijft: "Wat opvalt is de houding van de popster. Ze praat veel en ze lacht veel. Dat is in de afgelopen maanden, in Barcelona, niet zoveel gebeurd."

Shakira is joined by Lewis Hamilton and his entourage of friends as they board a boat outside her waterfront mansion https://t.co/PYl4Vi75TA

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 11, 2023

🚤 Shakira y Lewis Hamilton: un paseo en yate

👉Luego de su paso por el Gran Premio de Miami de la Fórmula 1, la cantante se mostró con el multilaureado piloto en un paseo en lancha.

👉 Seguí en #AndinoYLasNoticias

📺 https://t.co/3gt6dzr3tG pic.twitter.com/gTylZsOLud

— A24.com (@A24COM) May 11, 2023

Foto: Getty Images