Max Verstappen wordt alweer moe van Lewis Hamilton-verhalen: 'Het gaat toch nooit gebeuren'
i

Getty Images

Max Verstappen wordt alweer moe van Lewis Hamilton-verhalen: 'Het gaat toch nooit gebeuren'

Brian Vesseur • 11:59, 24-11-2023

Max Verstappen heeft alweer genoeg van de verhalen dat Lewis Hamilton en Red Bull met elkaar gebeld zouden hebben. Beide partijen wijzen naar elkaar wie wie als eerste zou hebben gebeld. Verstappen zei eerst nog dat het hem niet uitmaakte welke coureur er in de andere Red Bull-auto zou zitten, maar op de persconferentie laat de Nederlander weten dat hij nu wel weer klaar is met de 'wat als'-verhalen.

"Het interesseert me allemaal niet", zegt de 3-voudig wereldkampioen zoals we hem kennen. "Ik wist er ook helemaal niet vanaf toen het ik ernaar werd gevraagd in de persconferentie... Maar goed, het maakt me ook niets uit."

LEES OOK: Lewis Hamilton draait Red Bull-verhaal om: ‘Christian Horner belde mij eerst’

'Het scenario bestaat niet'

Wat Verstappen betreft slaat het dus nergens op om nog over de situatie te praten. "Nee, we hoeven het daar niet eens over te hebben, want het gaat gewoon nooit gebeuren." Toen hij dát zei, sloegen de journalisten weer aan. Gaan Verstappen en Hamilton sowieso nooit in 1 team rijden? Dat bedoelde Verstappen óók weer niet: "Nee, daar gaat het helemaal niet om. Maar het gebeurt gewoon niet, want het scenario bestaat niet."

Hamilton heeft een contract tot en met 2025 bij Mercedes.