Mercedes-baas Toto Wolff vindt dat foutloze Max Verstappen te veel foutjes maakt
i

ProShots

Mercedes-baas Toto Wolff vindt dat foutloze Max Verstappen te veel foutjes maakt

Marcel Roes • 16:04, 02-06-2021 / Laatste Update: 19:16, 13-12-2023

Heb jij Max Verstappen in de eerste 5 races van dit seizoen fouten zien maken? Had er meer ingezeten dan 2 keer winst en 3 keer de 2e plek? EN DE KOPPOSITIE IN DE WK-STAND? Nee, dat denken we ook niet. Maar Mercedes-baas Toto Wolff heeft weer wat te zeiken en vindt dat de Red Bull-coureur "te veel foutjes maakt". Hoe dan?!

De Duitser loopt tegenover de Frankfurter Allgemeine Zeitung helemaal leeg. Hij erkent dat Verstappen een serieuze uitdager van Lewis Hamilton is. Maar... "Toch maakt hij nog altijd kleine foutjes omdat hij jong is. Hij kan zich niet veroorloven om nog meer fouten te maken want Lewis is op het beste van zijn kunnen. Dat betekent dus dat hij een nieuwe uitdaging meemaakt zoals hij dat nog niet eerder heeft ervaren in de Formule 1."

Soap

Wolff benoemt verder niet wat die foutjes dan zijn. En waarschijnlijk lult hij gewoon maar wat om aandacht te trekken. Want dat erkent hij wel: "Sommige dingen die gezegd worden zijn goed voor het vermaak. Formule 1 is zowel actie op het circuit als ook de soap die zich naast de baan afspeelt."