Net vader geworden Sergio Pérez erkent gerommel met andere vrouw: 'Kon me niet inhouden'
i

Getty Images

Net vader geworden Sergio Pérez erkent gerommel met andere vrouw: 'Kon me niet inhouden'

Marcel Roes • 19:37, 03-06-2022 / Laatste Update: 06:25, 08-01-2024

Sergio Pérez, die in mei weer vader werd, won afgelopen zondag de Grand Prix van Monaco. In de avond doken hij en andere mensen van Red Bull een nachtclub in. Daar werd de getrouwde Mexicaan gezien met een andere vrouw, naar verluidt een model uit Oekraïne. Ze waren wel heel close.

LEES OOK: ‘Shakira betrapte Barcelona-speler Gerard Piqué in bed met een andere vrouw’

Inmiddels wemelt het online van foto's en video's van het feest, en die zien er niet zo goed uit voor Checo. Hij besloot om in een Instagram-story iets te zeggen over de situatie.

Slecht feest

"Er was een slecht feest waarop ik me niet kon beheersen", erkent de teamgenoot van Max Verstappen. "Ik heb de beelden ook gezien. Ik neem mijn verantwoordelijkheid voor mijn gedrag. Dit past niet bij mijn waarden, en bij wat voor persoon ik ben."

Zijn vrouw had vorige week nog een Instagram-profielfoto waarop zij en Sergio samen te zien zijn. Inmiddels heeft ze die verwijderd. Toch verzekert Checo dat ze nog samen zijn. "We zijn closer dan ooit. Degenen die ons kapot proberen te maken wens ik het beste."

hablemos de Checo Perez, la semana pasada fue padre, este finde en Monaco se ha tirado a una tia ramdom y encima su mujer se ha cambiado la foto de perfil de IG q tenia con el y se ha puesto una de ella sola

PADRAZO pic.twitter.com/E2fnkcERKU

— Neo (@neo__16) May 31, 2022