Shakira ziet Lewis Hamilton P3 pakken op Silverstone: geruchten over relatie worden sterker
i

Getty Images

Shakira ziet Lewis Hamilton P3 pakken op Silverstone: geruchten over relatie worden sterker

Brian Vesseur • 20:04, 09-07-2023 / Laatste Update: 01:37, 12-12-2023

Shakira houdt van sportmannen! De zangeres - die een jarenlange relatie had met voetballer Gerard Pique - wordt de laatste tijd gekoppeld aan Lewis Hamilton. De roddelpers smult ervan als Shakira weer opduikt bij een Formule 1-circuit om Lewis Hamilton in actie te zien.

Shakira en Lewis Hamilton

Afgelopen weekend was de Grand Prix van Groot-Brittannië en ook daar was Shakira aanwezig, nadat ze al eerder kwam kijken bij de race in Miami (Verenigde Staten) en de race in Barcelona (Spanje). Op 12 mei zouden de wereldsterren al 2 dates hebben gehad. Shakira zou toen volgens de geruchten 'eindelijk weer lachen'.

Latina

En een maandje later gingen de Mercedes-coureurs George Russell en Hamilton met elkaar in gesprek, waarin Russell opmerkte dat Hamilton al veel te lang single is. Hamilton antwoordde daarop: "Ik denk dat ik een latina nodig heb!" Dat komt niet slecht uit in dit geval, want Shakira is geboren in Colombia.

Pique

Shakira ging dus jarenlang met Pique, die lange tijd voor FC Barcelona speelde. Hij is net gestopt met voetballen. Samen hebben ze 2 zoons: Milan en Sasha, van 10 en 8 jaar oud.