Verstappen spreekt zich uit over geruchten rond Hamilton naar Red Bull: 'Had ik niet erg gevonden'
i

Pro Shots

Verstappen spreekt zich uit over geruchten rond Hamilton naar Red Bull: 'Had ik niet erg gevonden'

Yvo van Dorst • 14:48, 23-11-2023

Max Verstappen had aan de vooravond van de Grand Prix in Abu Dhabi nog weinig zin om te praten over een mogelijke samenwerking met Lewis Hamilton. Eerder werd bekend dat de Engelsman een sollicitatie deed bij Red Bull.

Red Bull-teambaas Christian Horner gaf in voor de Grand Prix van Abu Dhabi in gesprek met de Daily Mail aan dat het management van Hamilton contact had opgenomen. Die gesprekken gingen over een mogelijke overstap van de Engelsman naar Red Bull. Horner had geen interesse, maar uiteraard ging het tijdens de persconferentie van Verstappen veel over wat hij vond van een samenwerking met Hamilton.

'Heeft geen zin'

"Het heeft geen zin om uit te spreken hoe ik daarover denk", stelt Verstappen de pers echter teleur. "Het zou niks toevoegen, toch? Ik kan er wel over speculeren, maar hij komt niet naar Red Bull. Ik zou het niet erg hebben gevonden als hij mijn teamgenoot was geworden, maar ik wil niet specifiek op hem als mijn nieuwe teamgenoot reageren. Want het maakt me überhaupt niet zoveel uit wie mijn teamgenoot is."