Zesde seizoen van Drive to Survive op deze datum te zien op Netflix
Wereldkampioen Max Verstappen met Red Bull-teamgenoot Sergio Perez / Getty Images

Zesde seizoen van Drive to Survive op deze datum te zien op Netflix

17:32, 24-01-2024 / Laatste Update: 17:39, 24-01-2024

Drive to Survive komt in februari terug met het zesde seizoen. De documentaireserie over het vorige Formule 1-seizoen lijkt de afgelopen jaren voor meer fans te zorgen.

De serie verschijnt traditiegetrouw op Netflix. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het zesde seizoen vanaf 23 februari te zien is. Het derde, oppermachtige kampioenschap van Max Verstappen zal ongetwijfeld een rol krijgen in de show.

In de vorige vijf seizoenen kregen de fans een kijkje achter de schermen van de Formule 1. De camera stond altijd graag op Guenther Steiner, die tot een maand geleden de teambaas van Haas was. Hij vloekte en tierde er regelmatig op los.

Nyck de Vries

De camera's zullen ook op Nyck de Vries gericht zijn geweest. De coureur reed de eerste helft van het seizoen voor Alpha Tauri, dat in 2024 is omgedoopt tot Visa Cash App RB. Vervolgens werd de Nederlander aan de kant gezet wegens slechte resultaten. Daniel Ricciardo nam zijn plekje over.

Mercedes vs. Ferrari

Waar Red Bull Racing overduidelijk eerste werd in het constructeurskampioenschap, daar was er een flinke strijd om de tweede plek. Mercedes begon slecht aan het seizoen, maar eindigde uiteindelijk wel een schamele drie punten boven Ferrari.

WWE op Netflix

Dinsdag werd bekend dat Netflix vanaf 2025 ook live WWE gaat uitzenden. In eerste instantie worden de worstelwedstrijden Noord- en Midden-Amerika uitgezonden. Netflix telde vijf miljoen euro neer voor de rechten.