Wow! Lewis Hamilton en personal assistent Angela Cullen na 7 jaar uit elkaar

17 maart 2023

ANP / AFP

Overal waar Lewis Hamilton ging, leek ook Angela Cullen te zijn. Sinds 2016 waren de Formule 1-coureur en zijn personal assistent onafscheidelijk. Tot nu, want op Instagram kondigt Cullen haar vertrek aan: "Ik ga aan een nieuw avontuur beginnen."


Pittig voor Hamilton, die zegt een beter persoon én een sterkere atleet te zijn geworden door Cullen. "De laatste 7 jaar stond Angela naast me en pushte zij mij om de beste versie van mezelf te zijn. Door haar ben ik een sterkere atleet en een beter persoon. Ik wens haar dan ook het allerbeste bij haar volgende stappen en het najagen van haar dromen. Bedankt voor alles Ang, ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor je gaat brengen."

De 48-jarige Cullen was tophockeyster voor het nationale team van Nieuw-Zeeland. Zij had lieve woorden over voor Hamilton: "Lewis, jij bent de G.O.A.T! Het was zo'n eer om aan jouw zijde te staan en ik ben zo trots op alles wat we samen hebben bereikt. Bedankt dat je me altijd support, in me gelooft en me altijd laat zien dat er geen grenzen zitten aan onze potentie. Ik kijk uit naar jouw volgende hoofdstuk, want er is niets dat jij niet kan doen."