Dit zijn de eerste (vaste) gasten van de nieuwe dagelijkse talkshow VI Vandaag

1 december 2021

We zijn nog lang niet af van presentator Wilfred Genee en zijn kompanen/voetbalanalisten René van der Gijp en Johan Derksen. Vanaf 10 januari begint het succesvolle VI-trio aan een nieuw avontuur op SBS6: VI Vandaag.


De dagelijkse live talkshow lijkt zo op het oog een kopie van Veronica Inside te zijn, dat nu nog op de maandag- en vrijdagavond wordt uitgezonden. De nieuwe SBS-show heeft wel heel wat meer gasten.

In een persbericht heeft VI Vandaag de eerste gasten bekendgemaakt. "Diegene die nog durft mag ook terugkomen als terugkerende gast."

Wie zijn de eerste gasten van VI Vandaag?


Özcan Akyol zal vanaf 10 januari te zien zijn bij VI Vandaag. De bekende schrijver uit Deventer schoof in het verleden al eens aan bij het VI-trio.

Leonie ter Braak is een presentatrice van Talpa. Het blijft dus mooi in dezelfde familie. Ter Braak is een nieuweling voor VI, dus dat belooft wat. Ter Braak is naast presentatrice ook actrice en model.

Bram Moszkowicz is een advocaat in ruste. Hij werd in 2012 geschrapt van het tableau, zoals dat zo mooi heet. De Orde van Advocaten was boos op hem omdat hij heel veel belastingen niet had betaald en grote contanten geld had opgenomen. De badboy van het strafrecht is een bekende Nederlander en schoof al regelmatig aan bij VI.

Fred Teeven is een oud-politicus en bekend geworden van de Teevendeal. De voormalig lijsttrekker van Leefbaar Nederland was officier van justitie in Amsterdam en staatssecretaris van Veiligheid en Justitie.

Chatilla van Grinsven is veruit de jongste van de gasten met haar 30 jaren. Van Grinsven is basketbalster en Nederlands international. Ze is misschien de grote onbekende tussen deze gasten, maar schoof al wel een paar keer aan bij de VI-heren. Daar bleek dat ze niet op haar mondje is gevallen.

Wouter de Vries is een van de belangrijkste schrijvers op het vakgebied van dienstenmarketing, maar daarvoor is hij niet gevraagd. De Vries is namelijk ook de broer van de vermoorde Peter R. de Vries.

Naast deze gasten zullen er ook regelmatig experts uit verschillende gebieden aanschuiven aan de VI-bar. Dit zijn voor de VI-kijker geen onbekende namen: scheidsrechter Bas Nijhuis, journalist Martijn Krabbendam, politicoloog Raymond Mens en politiek verslaggever van Hart van Nederland Sam Hagens.