Dochter van Linda de Mol doet verslag van Conference League-finale Feyenoord

11 mei 2022

Screenshot Veronica
noa-vahle-dochter-linda-de-mol-doet-verslag-van-uefa-conference-league-finale-feyenoord-tegen-as-roma-

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, doet op 25 mei de verslaggeving ter plaatse rond de Conference League-finale van Feyenoord. De Rotterdammers plaatsten zich vorige week voor de eindstrijd, die in de Albanese hoofdstad Tirana tegen AS Roma wordt afgewerkt.


Vahle (22) werkt al een anderhalf jaar als redacteur bij Vandaag Inside, het voetbalpraatprogramma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

Samen met Hendriks
Daarnaast timmert de studente Media & Cultuur dit seizoen aan de weg als verslaggever rond de Europese duels in de Europa- en Conference League bij Veronica. Waar Hélène Hendriks de presentatie in de studio doet, neemt Noa Vahle de interviews aan het veld voor en na de wedstrijden voor haar rekening.

Of ze haar baan als redacteur bij Vandaag Inside kan voortzetten, is nog de vraag. Na de zogeheten ‘kaarsenrel’ kwam aan dat programma bijna 2 weken geleden plotseling een einde. Achter de schermen worden nog altijd gesprekken gevoerd over een eventuele doorstart van het programma, maar of dat doorgang zal vinden en in welke vorm zal de komende tijd duidelijk worden.