Gerard Piqué is kort na Shakira-split niet single: ‘Heeft relatie met studente van 23 die voor hem werkt’

11 augustus 2022

Getty Images
gerard-pique-shakira-clara-chia-marti-relatie-single-cheaten-relatie-partner-vriendin

In juni maakten Barcelona-voetballer Gerard Piqué en popidool Shakira bekend dat ze uit elkaar gaan. Maar volgens The Sun is de Spaanse speler niet lang vrijgezel. De krant schrijft dat de 35-jarige Piqué een relatie heeft met een 23-jarige studente.


Clara Chia Marti, da's de naam die de krant noemt, ontmoette de voetballer toen ze klusjes deed voor Piqué s productiebedrijf Kosmos. Een persoon die Clara goed kent vertelt:

"Gerard en Clara hebben al enkele maanden een romance. Ze is een studente die ook voor hem werkt, ze organiseert evenementen. Ze houden hun relatie stilletjes. Mensen om hen heen weten wat er gaande is. Ze helpen met de geheimhouding."

Social media
"Zo zijn de socialmedia-accounts van Clara onzichtbaar gemaakt, zodat het lastig is foto's van haar te vinden. Haar vrienden denken daarom dat ze heel serieus is over de relatie."

Shakira
Enkele Shakira-fans zijn op zoek gegaan, want ze haten Clara bij voorbaat en noemen haar een 'home wrecker'. Ze gaan ervanuit dat Piqué en Clara al rommelden toen hij nog een relatie had met Shakira.