🎥 | ‘Gijpie’ lacht zich suf om postuur Higuaín: ‘Hij is dikker dan Jan Boskamp!’

20 april 2021

Gonzalo Higuaín is een beetje van de radar verdwenen. De oud-spits van onder meer Real Madrid en Juventus liet vorige zomer Europa achter zich om voor David Beckham te gaan ballen bij Inter Miami CF in de MLS. Zo te zien heeft Higuaín zich al aardig aangepast aan de levensstijl van de Amerikanen, zo bleek uit de laatste wedstrijd die hij speelde.


De aanvoerder van Inter Miami speelde 90 minuten mee in de wedstrijd tegen LA Galaxy (2-3 verlies) en scoorde vanaf 11 meter, ook gaf Higuaín nog een assist. Maar niet alleen zijn spel viel op.

Dikke buik
René van der Gijp, de vaste analist van Veronica Inside, keek zondagavond ook naar de wedstrijd en hem viel op dat Higuaín er aardig wat kilootjes heeft bij gekregen. Tel daarbij op zijn kale kop en een flinke baard en hij is (bijna) niet meer te herkennen. "Hij is dikker dan Jan Boskamp", lachte Gijpie, "hij is écht dikker!"

Bij Inter Miami heeft Higuaín gezelschap van een Nederlander: Kelvin Leerdam. De oud-Feyenoorder kwam onlangs over van Seattle Sounders. Nick Marsman vertrekt ook naar de Verenigde Staten, hij sluit in juli aan bij de club van eigenaar Beckham.