🎥​ | Kijkers maken VTBL belachelijk en Boskamp snapt er ook niets van: ‘Daar ben je toch presentator voor?’

8 augustus 2022

ANP
VTBL

De nieuwe talkshow VTBL met presentator Simon Zijlemans is maandagavond begonnen. Vroeger flopte het programma met Humberto Tan als host en nu lijkt het ook niet echt lekker te beginnen. Vooral als transferjournalist Fabrizio Romano in het programma is geweest, is het lachen, gieren, brullen aan tafel. Tot hilariteit van de kijkers die het programma maar belachelijk vinden.


LEES OOK: VTBL is alweer een grote flop: zo weinig mensen keken maandag

Een rondje tweets maakt duidelijk dat het programma nog niet overal in de smaak valt. Romano deed een rondje transfernieuws die wij hier op Sportnieuws.nl al een week geleden hadden gemeld. Tafelgast Theo Janssen reageert gevat: "Ik heb niets nieuws gehoord. Hij heeft niets verteld wat we niet al wisten."

'Hij zei dus niets!'
Presentator Zijlemans laat tussen neus en lippen door even weten dat Romano elke maandag en vrijdag de uitzending siert. Andere gast Jan Boskamp snapt er helemaal niets van. "Ik kan geen Engels. Wat zei hij dan? Kan je dat niet vertalen, Simon? Daar ben je toch presentator voor!" De reactie van Janssen is weer scherp: "Ja, hij zei dus NIETS!"

Check hieronder zelf wat je van het item met Romano vindt:
Check hieronder meer reacties van de kijkers: