📸 | Laveloze Andy Carroll paar weken voor zijn eigen bruiloft in bed gespot met andere vrouw

27 mei 2022

Andy Carroll heeft thuis wat uit te leggen. De voormalige recordaanwinst van Liverpool (2011) is namelijk een paar weken voor zijn eigen bruiloft in bed beland bij een andere vrouw. Dat schrijft The Sun, die ook beelden in handen heeft.


Carroll wilde voordat hij het huwelijksbootje instapt met realityster Billi Mucklow nog een keer goed los gaan. Nou, dat lukte.

Niks gebeurd
Carroll was met zijn geliefde in Dubai, maar Billi vloog samen met haar vriendinnen naar huis voor haar vrijgezellenfeest. Die van Carroll was in Dubai. Daarvoor nodigde hij Taylor Jane Wilkey bij de Cove Beach Club. Nadat Carroll en zijn gezelschap een paar barretjes hadden getackeld was het tijd voor de afterparty.

Via Snapchat stuurde Taylor foto's naar vrienden in het Verenigd Koninkrijk, die vervolgens viral gingen. Niet erg handig, maar volgens Taylor gebeurde er niks geks. "Het was allemaal gewoon een beetje onschuldige pret", verzekerde ze tegenover The Sun. "Ik heb niet met hem geslapen. We gingen terug naar Andy's hotelsuite, speelden daar wat muziek en nadat hij in bed stapte was hij meteen weg."

Gelukkig maar voor Carroll, want anders waren de problemen een stuk groter. De 33-jarige spits ,die inmiddels zonder club zit, ontmoette Billi Mucklow in 2013, een jaar later ging hij op zijn knieën. Het toekomstige bruidspaar heeft 2 kinderen samen.