🎥 | Thomas van Groningen stopt met Veronica Inside en gaat naar Op1. Derksen: ‘Stank voor dank!’

17 oktober 2021

Thomas van Groningen duikt regelmatig op in Veronica Inside, maar daar komt een einde aan. De politiek verslaggever gaat exclusief voor Op1 werken.


Van Groningen dook regelmatig op in 'De Oranjezomer' om met de heren over van alles te babbelen. Johan Derksen vindt het jammer dat hij gaat. "Dat is stank voor dank. Wij maken hem groot en geven hem een podium… Hij kon net uitbraken wat hij wilde en weg is-ie!"

Wilfred Geneeis milder. "Ik begreep dat hij het probleem had dat als hij in Den Haag kwam en in dit programma had gezeten, er helemaal niemand meer met hem wilde praten behalve de VVD. Als hij dan weer even bij Op1 zat, dan wilden al die politici weer even met hem praten. Anders was hij gewoon een outcast daar in Den Haag zodra hij in dit programma zat."

En de uitsmijter van De Snor: "Die zijn als de dood voor extreme meningen of dat je wat zegt. Ons programma staat op een lijst van ‘ongeleide projectielen, moet je niet gaan zitten’. Dat heeft iemand me laten zien. Ik heb dat van iemand bij De Wereld Draait Door."