🎥 | Voetbalpassie Rafael van der Vaart zit liefde met Estavana Polman nog wel eens in de weg: ‘Ben gewoon gaan slapen’

8 juni 2022

Estavana Polman was dinsdag tafelgast bij Vandaag Inside. Het ging in de uitzending ook over de relatie van de handbalster met oud-voetballer Rafael van der Vaart. Het koppel is inmiddels zo'n 6 jaar samen en René van der Gijp vroeg: "Wat vind je leuk aan hem dan?" Met een knipoog antwoordde Polman: "Dat vraag ik me ook af."


Van der Gijp vroeg door: "Is hij dan wel heel aardig?" Polman: "Hij is gewoon heel lief. En hij is heel rustig." Check de beelden hierboven!

Bekijk ook: Estavana Polman wil door met handballen: 'Ik ga laten zien: ik kan dit gewoon'

Slaapkamerissues
Polman vertelde ook nog over de passie van Van der Vaart voor z'n werk, die thuis (en in de slaapkamer) wel eens voor problemen zorgde. Van der Vaart is namelijk assistent-trainer bij voetbalclub Esbjerg.

"Dan zeg ik: 'schat, ik ga naar bed.' Met zo'n knipoog. Zit hij gewoon met 2 voetbalmensen aan de telefoon. Nou, ik ben gewoon gaan slapen. Ammehoela, je kan me wakker maken, maar echt niet hoor", aldus Polman. "Dat hoef je tegen mij niet te zeggen", reageerde Johan Derksen. De beelden vind je ook in de video bovenaan dit artikel!

Check hier 'In de Wandelgangen' met Estavana Polman bij Vandaag Inside:
Positieve reacties
Het optreden van Polman bij Vandaag Inside leverde veel positieve reacties van kijkers op. Via Twitter deelden zij hun mening. Hieronder een aantal tweets.