🎥 | Premier League: Liverpool wint van Leicester City, Arsenal wint met 10 man van Wolves

Eimert Pruis • 23:39, 10-02-2022 / Laatste Update: 05:26, 07-01-2024

Liverpool en Arsenal hebben zuinige zeges geboekt in de Premier League. De Reds versloegen donderdagavond Leicester City dankzij Diogo Jota. De Portugese aanvaller scoorde 2 keer: 2-0. Arsenal won door een doelpunt van de Braziliaanse verdediger Gabriel bij Wolverhampton Wanderers: 0-1.

De zege van Arsenal was extra knap. De uitploeg speelde ruim 20 minuten met een man minder doordat Gabriel Martinelli in 1 minuut 2 gele kaarten kreeg. Dom, dom, dom.

Arsenal hield vol en klom naar de 5e plaats met 39 punten uit 22 duels. Liverpool verkleinde de achterstand op koploper Manchester City tot 9 punten. Bovendien heeft de nummer 2 nog 1 wedstrijd tegoed ten opzichte van de regerend landskampioen.