WK handbal: check hier op welke zender en hoe laat je Nederland - Spanje kijkt
i

ANP

WK handbal: check hier op welke zender en hoe laat je Nederland - Spanje kijkt

Brian Vesseur • 13:36, 10-12-2023 / Laatste Update: 23:25, 04-01-2024

De laatste groepswedstrijd in de hoofdronde van het WK handbal staat zondag op het programma voor Oranje. Nederland neemt het om 16.30 uur op tegen Spanje in Denemarken. Check hier op welke zender je kan kijken en vanaf hoe laat je kan inschakelen voor Nederland - Spanje op het WK handbal.

Bij een zege is Nederland definitief zeker van de kwartfinale op het WK handbal. Momenteel staan de Oranjevrouwen op 4 overwinningen uit 4 wedstrijden. Spanje staat op plek 2 met 3 overwinningen, evenals Tsjechië. De beste 2 uit elke poule gaan door.

Zender Nederland - Spanje op WK handbal

De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is eigenlijk niet te zien op een zender, maar op streamingsdienst Viaplay. De wedstrijd begint dus om 16.30 uur en de voorbeschouwing op Viaplay begint om 15.55 uur.

Eerdere uitslagen

In de laatste wedstrijd won Nederland met dikke cijfers van Oekraïne: 40-21. Tot nu toe won de formatie van Per Johansson dus alles, waarvan heel veel ook met grote cijfers. Spanje verloor 1 keer en dat was van Tsjechië. De enige nederlaag van de Tsjechen was dan weer tegen Oranje: 33-20.