🎥 | Onsportief: rapper 6ix9ine week na 'bier-bekogeling' gewond na afranseling in gym

Trevor Wagener • 17:23, 26-03-2023 / Laatste Update: 08:53, 12-12-2023

Rapper 6ix9ine werd eerder deze week in het ziekenhuis opgenomen nadat hij door een groep mannen in elkaar was geslagen. Dat schreven verschillende Amerikaanse media al en recent lekten beelden van de aanval naar buiten. Het voorval vond plaats toen 6ix9ine in een sportschool in het zuiden van de Amerikaanse staat Florida aan het trainen was. Bij de aanval raakte de rapper onder meer gewond aan zijn gezicht.

Volgens 6ix9ine's advocaat Lance Lazarro werd de 26-jarige artiest door minstens 3 mannen - 2 aanvallers en een filmer - lastig gevallen. Zij sloegen op de vlucht toen medewerkers van de sportschool rumoer in de kleedkamers hoorden. De aanleiding van de knokpartij zou - verrassend genoeg - bekvechten zijn.

6ix9ine mishandeld in gym

Op beelden is te zien hoe 6ix9ine, bebloed en wel, op de grond ligt en wordt aangepakt door zijn aanvallers. "Maak een foto, ik wil nu beroemd zijn. Clown!", schreeuwde 1 van de boze aanvallers hem onder meer toe.

Rapper 6ix9ine is onder meer bekend van nummers als 'Fefe' met Nicki Minaj. Hij kon op eigen kracht het kleedhok verlaten, maar werd nadien per ambulance alsnog naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Gedrag 6ix9ine

Daniel Hernandez, zoals 6ix9ine echt heet, werd in 2019 veroordeeld vanwege betrokkenheid bij een criminele bende. Hem hing een langere celstraf boven het hoofd. 6ix9ine kreeg echter strafvermindering omdat hij tegen zijn mede-leden getuigde.

6ix9ine kwam in 2020, na een kleine 2 jaar binnen, vervroegd vrij. Recent nog zorgde de woordkunstenaar na een andere woordenwisseling bij een basketbalwedstrijd nog voor een schermutseling op de tribune. Vorige week kopte 6ix9ine bíjna een biertje toen hij het verbaal aan de stok kreeg met andere aanwezigen.

Video of 6ix9ine getting jumped at LA Fitness pic.twitter.com/b1uZyKanGN

— No Jumper (@nojumper) March 22, 2023