Grote roddelsite TMZ: ‘Jutta Leerdam en Jake Paul zoenden in restaurant’

29 maart 2023

Schaatsster Jutta Leerdam en bokser/vlogger/probleemkind Jake Paul zouden hebben gezoend in een restaurant. Met elkaar ja! Althans, dat meldt TMZ, één van de grootste roddelsites ter wereld. Check het hier.


Het schaatsseizoen is over en Leerdam hangt sindsdien al een tijdje rond in Miami. En daar is ze vaak met Jake Paul te vinden. Ze bezocht een boksclinic van de YouTube-ster die nu ook bokser is en ze waren samen op een feestje, waarbij ze over elkaars knieën streken.

Prachtige Nederlandse schaatsster
TMZ schrijft: "Er is een nieuwe vrouw in het leven van Jake Paul. Hij heeft de prachtige Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam aan zijn zijde. Dinsdag waren ze samen in een restaurant."

"Een ooggetuige aldaar vertelt ons dat de bokser en de 24-jarige wereldkampioene in het LPM Restaurant in Miami waren. En kennelijk stond zoenen op het menu. De 2 konden hun lippen niet van elkaar af houden."

Waar blijven de beelden?
Alles leuk en wel ,maar tot nu toe is alleen nog dit beeldmateriaal van de podcast van Paul. Sowieso houden we er ook nog rekening mee dat dit alles een stunt is voor aandacht, volgers en publiciteit.

Lees ook: Neppen kniewrijvende Jutta Leerdam en Jake Paul ons? ‘Ze hoopt extra volgers te krijgen’