Juice of ongegronde onzin? ‘Jutta Leerdam en Jake Paul daten in Miami’

15 maart 2023

Getty Images

Roddelkanalen moeten roddelen, dat begrijpen we. En als er even geen juice uit de kraan stroomt, dan moet je uit een ander vaatje tappen. Die van de pure speculatie en feitenvrije fictie. Dan kom je uit op koppen als "Jutta Leerdam aan de haak geslagen door Amerikaanse superster" op Loesoe.nl.


De superster in kwestie is bokser en YouTube-superster Jake Paul. JuiceChannel merkte begin 2023 op dat de Amerikaan heel weinig vrouwen volgt op Instagram, maar dus wel onze schaatsqueen. Verder was er toen niets te melden.

Jutta en Jake?
En toen... Toen ging Leerdam na een uitstekend seizoen (ze won alle 1.000 meters waaraan ze deelnam) op vakantie naar Miami. Da's allemaal te volgen via haar IG-story's. Raad eens wie daar ook is? Jake Paul, zo blijkt uit zijn social media.

Toeval?
Juicechannel schrijft nog voorzichtig dit: "Toeval of is er toch meer aan de hand?"

Maar Loesoe gaat er met gestrekte schaats in en schrijft: "Ook de Amerikaanse influencer Jake Paul richtte zijn pijlen op haar. En niet zonder succes, zo blijkt nu." Terwijl er dus niets "blijkt".

Axed pikte het rare roddeltje op, SGXL ook.

"Gespot"
Gloednieuw kopt: "Zien: Jake Paul en Jutta Leerdam samen gespot in Miami". En vervolgens blijkt er in het bericht totaal niks te "zien" bij Gloednep.

Gewoon Jutta
Weet je trouwens hoe je de naam Jutta precies moet uitspreken? Het wordt uitgelegd in een nummer van Nepmuziek, genaamd Gewoon Jutta. Eerder maakte die act een memetechno track met Michael van Gerwens uitspraak "Lik mijn reet".