πŸŽ₯​ | Jutta Leerdam over relatiebreuk met Koen Verweij: ‘Het speelde al langer’

28 september 2022

ANP

Jutta Leerdam en Koen Verweij gleden begin augustus 2022 over de finishlijn van hun relatie. De schaatsers waren 5 jaar een koppeltje, nu gaan ze solo verder op het liefdespad.


Tot nu toe gaven de 2 weinig inhoudelijke reacties op de breuk. Hoeft ook niet natuurlijk, maar iemand als Leerdam die zo graag in de belangstelling staat, kan dan ook verwachten dat er veel interesse is voor haar liefdesleven. Woensdag wilde ze er toch iets over kwijt.

"Het speelde al langer", zei ze tijdens de presentatie van team Jumbo-Visma in Wolvega tegen Nu.nl. "Het is moeilijk als je tijdens een olympisch seizoen voelt dat je relatie niet helemaal lekker gaat. Natuurlijk was dat deze zomer ook zo. Dan is het officieel klaar. Je bent heel veel met elkaar geweest, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Het was heel erg wennen. Het was niet makkelijk."

Zelfvertrouwen
Natuurlijk zal ze Verweij wel missen. "Hij gaf me heel veel zelfvertrouwen. Het is gek dat je dat niet meer met iemand deelt. We waren meer voor elkaar dan zakelijk: we waren liefdespartner en vrienden."

Focus
Haar ware liefde is momenteel schaatsen. En presteren. "Het is weleens lastig om steeds in de picture te staan. Maar als er dingen om mij heen gebeuren, ga ik heel erg in de focusmodus voor mijn sport. Dat is mijn escape en hetgeen waar ik heel blij van word."

Check hier het item in RTL Boulevard: