πŸŽ₯β€Š | Lekker kwijlen op YouTube: Jutta Leerdam en Jake Paul raken niet uitgepraat over elkaar

28 april 2023

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben op de bank in een studio even elkaar lopen ophemelen. De Nederlandse schaatsster en Amerikaanse boks-badboy/YouTube-ster verklaarden elkaar meerdere keren de liefde in een video van ruim 3 kwartier. Na afloop van het potje slijmen gleden de sporters van de bank af.


Paul (27) heeft 2,4 miljoen volgers en dus moest hij wel even zijn nieuwe vlam voorstellen aan zijn publiek. De 24-jarige Leerdam trapte het slijmen af door te stellen dat Paul heel anders is in het echt, dan op camera. "Je bent meer ontspannen en je bent lief en oprecht, kwetsbaarder en open. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien", zei de schaatswereldkampioene.

'Jake is niet arrogant'
Volgens Leerdam denken veel mensen ten onrechte dat Paul heel arrogant is. "Ik had hetzelfde. Toen we elkaar begonnen te volgen dachten mensen dat we aan het daten waren. Het was een heel ding en ik antwoordde toen: dat zou ik nooit doen. Maar toen kwam ik erachter dat je zo'n lieverd bent. Je bent gewoon, ik weet niet, zo oprecht en nuchter."

'Iedereen zal me haten, omdat ik met haar date'
Paul vertelt onder meer dat de 2 hun relatie in eerste instantie geheim probeerden te houden, maar dat de paparazzi het al snel ontdekten. Hij noemt Leerdam "lief, zorgzaam, oprecht en liefdevol". "Wat onze grootste uitdaging zal worden? Dat iedereen me zal haten omdat ik met haar date."

Amerikaanse media duiken erop
Leerdam en Paul maakten hun relatie eerder deze maand bekend. De geruchten over hun mogelijke relatie gingen al een hele tijd de ronde. Diverse Amerikaanse media schreven over hun prille liefde. De topschaatsster had eerder een relatie met collega Koen Verweij.