🎥 | Jake Paul stomverbaasd in Thialf bij training Jutta Leerdam: 'Heb dit echt nog NOOIT gezien'

Trevor Wagener • 17:31, 18-08-2023 / Laatste Update: 07:43, 12-12-2023

De afgelopen weken was het vooral de boksende YouTube-ster Jake Paul die in de zogeheten spotlights stond, maar inmiddels is het voor topschaatster Jutta Leerdam ook weer tijd om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Haar Amerikaanse lover was op bezoek in Thialf en verbaasde zich over het niveau.

Begin deze maand was Leerdam aanwezig bij het gevecht tussen Jake Paul en Nate Diaz. In Dallas zag zij haar vriendje de bokspartij winnen op een unanieme jurybeslissing. Vrijdag was het de beurt aan Jake Paul om de 'professie' van zijn vriendin te bezoeken.

Jake Paul in Thialf

Via Instagram deelde Leerdam, die op dit moment volle bak in training is voor het begin van het schaatsseizoen, beelden van Jake Paul, die verwonderd naar de schaatsbaan tuurde. "Jake is zo gefascineerd", schreef Leerdam bij haar Instagram Story, gevolgd door een lachende emoticon en een hartje.

Terwijl Jake Paul naar de actieve schaatssters in Thialf keek, vertelde hij zich te verbazen over de snelheden die gereden werden. "Ik heb dit echt nog nooit gezien. Ze gaan zo ontzettend hard en ze hebben zoveel plezier." Later is ook te zien hoe Jake Paul zijn vriendin Jutta helpt in het fitnesscentrum van Thialf: