Sjinkie Knegt verlaat na 18 jaar zijn partner en scoort dit model als nieuwe vriendin

9 december 2022

Sjinkie Knegt (33) en Fenna van der Wal (32) zijn niet langer meer een koppel! De shorttracker is na bijna 18 jaar weg bij Fenna. Ze woonden samen in Bantega en hebben 2 kinderen: Myrthe (7) en Melle (5). Knegt heeft de breuk bevestigd tegenover Story.


Knegt zegt dat de 2 "enige tijd geleden" uit elkaar gingen. "Het werkte gewoon niet meer tussen ons, en dan houdt het op", is zijn nuchtere uitleg. "Die keuze hebben we samen gemaakt."

Sjinkie en Chanti
Knegt is snel op het ijs en snel in de liefde. De Fries heeft alweer een nieuwe partner: Chanti. "We hebben elkaar via Instagram leren kennen", zegt de wereldkampioen shorttrack 2015. Volgens Knegt begonnen ze een half jaar terug met daten.

"Ze is 30 en werkt als model. We zien elkaar zo’n 2 tot 3 per week. De kinderen heeft ze nog niet ontmoet", aldus Knegt tegen Story.

Overigens komt hij nog regelmatig in het huis te Bantega waar Fenna nu nog steeds woont. Daar is namelijk zijn werkplaats met auto's, waar hij als hobby aan werkt. "Dat is op dit moment wel ingewikkeld, maar daar komen we wel uit", denkt Knegt.

Wie is Chanti, de nieuwe vriendin van Sjinkie Knegt?
Het model Chanti promoot zichzelf ook onder de naam Sixone Goddess. Ze beschrijft zichzelf als "Freelance glamour & boudoir model from the Netherlands". Specifieker: uit Almere.

En ze zegt: "I work well in one-on-one settings". Oftewel: "Ik werk uitstekend bij 1-op-1 contact". Daar zal Sjinkie inmiddels vast alles van weten.