🎥😂 | Alexander Bublik pakt handje chips van toeschouwer tijdens tennispartij

Jeroen Rooseboom • 13:26, 11-01-2024 / Laatste Update: 11:25, 15-01-2024

Alexander Bublik is vaak wel in voor een geintje. Tijdens zijn partij tegen Lorenzo Musetti liet de Kazach dat zien toen hij bij een poging om een bal binnen te houden in het publiek belandde. Daar stak hij zijn hand in een handje chips van een toeschouwer.

Bublik nam het in de kwartfinale van een ATP-toernooi in Adelaide op tegen Musetti, de nummer 25 van de wereld. Het werd een zwaarbevochten overwinning voor de Kazach, zelf de nummer 31 van de wereld. Toch had Bublik ook tijd voor grappen en grollen.

Chippie

Bijvoorbeeld toen hij in het publiek belandde toen hij een bal probeerde in te houden, wat overigens ook niet lukte. De tennisser kreeg de lachers op zijn hand door vervolgens een handje chips uit de zak van de toeschouwer waarbij hij terecht was gekomen te nemen.

Kort daarvoor kreeg hij ook al de handen op elkaar met zijn skills. Bublik serveerde onderhands een geniepig balletje, waar Musetti ternauwernood bij kon. De return besloot de Kazach door zijn eigen benen af te werken, wat hem ook nog een punt opleverde.

Halve finale

Uiteindelijk won Bublik de wedstrijd met 3-6 7-6 (4) 7-5. Vrijdag staat hij in de halve finale van het toernooi tegen Jack Draper.