'Boris Becker klaagt over de herrie, stank en maaltijden in de gevangenis'
i

Getty Images

'Boris Becker klaagt over de herrie, stank en maaltijden in de gevangenis'

Marcel Roes • 18:53, 08-05-2022 / Laatste Update: 00:35, 12-12-2023

Ex-tennisser Boris Becker zit in de bak. De Duitse kampioen was niet helemaal eerlijk over het vermogen dat hij had opgebouwd. Zo probeerde hij te voorkomen dat hij schulden moest aflossen.

En, hoe bevalt het Boom Boom Becker in jail? Misschien had hij gekoelde champagne, toastjes met zalm en onbeperkt koffie verwacht. Maar de realiteit is anders. Soberder vooral. Volgens de krant The Sun krijgt hij corned beef te eten en walgt-ie daarvan.

Corned beef

De krant schrijft dat Becker houdt van Cubaanse sigaren, luxe wijn en dure restaurants (welke miljonair niet?). Maar nu krijgt hij dus corned beef uit blik. Vreemd genoeg klaagt hij volgens de krant ook over de kleine porties. In het geval van dat gore spul is een kleine portie misschien maar beter ook.

Ook klaagt de Duitser over de herrie en stank in Wandsworth Prison, Londen.

Bananen

Hij krijgt een tegoed van 10 pond per week. Daarmee koopt hij, zo heeft de krant opgevangen, chocola, koekjes en bananen uit de gevangeniskantine.

Het kon erger: hij hoeft zijn cel niet te delen. Waarschijnlijk wordt hij over een paar weken naar een andere gevangenis met wat meer comfort gebracht.