Marcel Roes • 23:09, 12-09-2022 / Laatste Update: 00:13, 12-12-2023

Carlos Alcaraz. Carlos Alcaraz. Carlos Alcaraz. Da's een naam die je de komende jaren nog heel vaak gaat horen, dus we nemen met deze herhaling alvast een voorschotje. De Spaanse tiener (19) won zondag de US Open en is nu de jongste nummer 1 van de ATP-ranking ooit.

Alcaraz begon met tennis bij de Real Sociedad Club de Campo in zijn geboorteplaats Murcia. De grandslamkampioen heeft nog niet publiekelijk laten weten wie zijn partner is. Alhoewel, hij postte een keer een Instagram-story waarin hij veel leek te verklappen.

Wie is de vriendin van tennisser Carlos Alcaraz?

De vermoedelijke partner van tenniskampioen Carlos Alcaraz is tennisster Maria Gonzalez Gimenez. Ook zij komt uit Murcia. Wel begon ze bij een andere club in die plaats: Murcia Club de Tenis.

Ik mis je

Alcaraz postte ooit een foto van zichzelf met Maria, met als tekst: 'Te echo de menes'. Oftewel: 'Ik mis'. Ook zoenen ze elkaar op de foto. Reden genoeg dus om te vermoeden dat Maria zijn partner is.

Maria Gonzalez Gimenez is naar verluidt 22 jaar. Ze stond 22e op de juniorenlijst van de ITF en won 2 ITF-juniortitels, schrijft Sportslumo.