Caroline Wozniacki ruziet met tennisjournalist: 'Je hebt je huiswerk niet gedaan'
i

Getty Images

Caroline Wozniacki ruziet met tennisjournalist: 'Je hebt je huiswerk niet gedaan'

Marcel Roes • 21:16, 21-09-2023 / Laatste Update: 04:13, 12-12-2023

Caroline Wozniacki (32) keerde afgelopen zomer na 3 jaar afwezigheid terug in de tenniswereld. De Deense voormalig nummer 1 van de wereld werd moeder en wil nu weer prijzen pakken.

Na een paar jaar een min of meer normaal en rustig leven te hebben geleid, staat de Deense nu weer in de spotlights. En gelijk heeft ze een lekkere Twitterfittie te pakken. Of ja, dat heet nu dus een X-fittie.

Wozniacki en Wertheim

Ze maakt ruzie met tennisjournalist Jon Wertheim, onder meer verbonden aan Sports Illustrated. Hij schreef zogenaamde citaten op van Woz over Martini Hingis en Simona Halep, die een dopingschorsing te pakken heeft.

"Laat me HEEL DUIDELIJK zijn: die citaten komen NIET van mij", schrijft Wozniacki. "Ze komen van een account op Instagram van iemand die beweert mij te zijn. Frustrerend. Dit kon makkelijk voorkomen worden door mij te bellen."

Huiswerk

Wertheim reageerde op haar bericht. Maar ze was niet zo tevreden en vervolgde haar rant: "Je hebt gewoon je huiswerk niet gedaan, om te checken of het een nepaccount is. Dat is heel simpel te zien met dat vinkje."