Tv-gids: dit is wanneer Tallon Griekspoor speelt tegen Emil Ruusuvuori in halve finale Rosmalen
i

Getty Images

Tv-gids: dit is wanneer Tallon Griekspoor speelt tegen Emil Ruusuvuori in halve finale Rosmalen

Marcel Roes • 14:36, 17-06-2023 / Laatste Update: 06:07, 12-12-2023

Tallon Griekspoor speelt zaterdag in de halve finale van het Libema Open tegen Emil Ruusuvuori. In de kwartfinale versloeg hij Alex de Minaur, de nummer 18 van de wereld. De Fin Ruusuvouori staat 42e, Griekspoor 38e.

Het is de 3e keer dat de 26-jarige Haarlemmer bij de laatste 4 van een ATP-toernooi staat. De vorige keren waren ook in 2023. In Pume won hij uiteindelijk het toernooi, in Rotterdam struikelde hij over Janek Sinner.

Hoe laat komt Tallon Griekspoor tegen Emil Ruusuvuori in Rosmalen bij het Libema Open?

De partij tussen Tallon Griekspoor en Emil Ruusuvuori in de halve finale van Rosmalen is volgens het speelschema de 4e en laatste partij op het center court.

Dus hoe laat is de pot? Dat is lastig te zeggen. De wedstrijd ervoor is de andere halve finale, tussen Jordan Thompson en Rinky Hijikata. Die begint niet voor 14.30 uur.

Al met al lijkt het vrij zeker dat Tallon Griekspoor pas na 16.00 uur de baan opkomt.

Rosmalen op tv

De halve finales worden uitgezonden door Ziggo Sport.

Inspiratiebron Tim

In 2022 won Tim van Rijthoven het toernooi.

"De run van Tim vorig jaar heeft zeker mijn ogen geopend", zei Griekspoor tegen Nu.nl. "Vorig jaar zat ik rond deze tijd ook met Botic van de Zandschulp en zei ik: 'Als hij het kan, dan kunnen wij het ook'. Het was ongelooflijk wat hij hier heeft neergezet."