Nick Kyrgios en Boris Becker gaan weer los op sociale media: 'Die gast is belachelijk'
i

Getty Images (Bewerking: Sportnieuws.nl)

Nick Kyrgios en Boris Becker gaan weer los op sociale media: 'Die gast is belachelijk'

Matthijs Nijhuis • 15:20, 19-12-2023 / Laatste Update: 05:43, 08-01-2024

Nick Kyrgios, de enige echte enfant terrible van de tenniswereld gaat weer los op sociale media. Kyrgios heeft het weer eens aan de stok met oud-tennisser Boris Becker. X, voorheen Twitter, is het strijdtoneel van hun zoveelste meningsverschil.

Lees ook: Nick Kyrgios heeft een nieuwe hobby: tennisser begint account op OnlyFans

Becker had moeite met een interview van Kyrgios met The Athletic, waarin de 28-jarige Australiër aangeeft dat 'de oude garde' niks meer te vertellen heeft omdat het niveau tegenwoordig een stuk hoger ligt. Becker, ooit de nummer 1 van de wereld, liet het daar niet bij zitten: Zonder hen zou het hele tennis niet meer bestaan. Al deze tennissers maakten het mogelijk dat Kyrgios een jaar kan blijven leven, zonder te spelen", zei de Duitser op X.

Becker doelt op de blessure van Kyrgios die de tennisser al lange tijd in de weg zit. Nick heeft al bijna 1 jaar geen wedstrijd meer gespeeld.

Sociale media-ruzie

Het commentaar van Becker zorgde voor een stortvloed aan boze Tweets. "Ik ben een van die weinige spelers die miljoenen fans naar het tennis heeft gebracht en heb meer geld verdiend dan wie dan ook", deelt Kyrgios. "Netflix... Ik kan mij niet herinneren dat ik Boris daar ooit op heb gezien. Die gast is belachelijk."