Op deze zender kijk jij LIVE naar de Nederlandse kwartfinale op het ATP Rotterdam
i

ANP

Op deze zender kijk jij LIVE naar de Nederlandse kwartfinale op het ATP Rotterdam

Eimert Pruis • 13:21, 17-02-2023 / Laatste Update: 23:58, 11-12-2023

Tallon Griekspoor en Gijs Brouwer gaan vrijdagavond strijden om een plek in de halve finales van het ABN AMRO Open. Toernooidirecteur Richard Krajicek is dolblij met deze Nederlandse kwartfinale op het prestigieuste tennistoernooi van Nederland. Heb je geen kaartjes? Check dan hieronder waar je dit potje op tv kan kijken.

Lees ook: Comeback Griekspoor OF Brouwer levert pegels op met deze TOTO Boost

Griekspoor is de nummer 61 van de wereld, Brouwer de nummer 160. Het is dus bijna een wonder dat de 2 in de kwartfinales staan van het sterk bezette tennistoernooi in Ahoy. Griekspoor is de Nederlandse man in vorm en Brouwer maakt dubbel en dwars gebruik van zijn wildcard.

Waar kan ik Tallon Griekspoor tegen Gijs Brouwer op televisie kijken?

Het ABN AMRO Open wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Op Ziggo Sport Kanaal 14/Select en uiteraard Ziggo Sport Tennis zit je vanaf 13.00 uur goed. Het duel Griekspoor tegen Brouwer is wel het laatste duel van de dag.

Hoe laat speelt Griekspoor tegen Brouwer?

De Nederlandse kwartfinale staat ingepland als 2e avondpartij. De 1e partij is die tussen Jannik Sinner en Stan Wawrinka en begint om 20.30 uur. Je moet dus rekening houden dat het duel tussen Griekspoor en Brouwer pas rond 21.00 uur begint.