Dit is de betekenis achter de tattoos van Wimbledon-winnaar Marketa Vondrousova
i

Getty Images

Dit is de betekenis achter de tattoos van Wimbledon-winnaar Marketa Vondrousova

Pim Huberts • 18:26, 15-07-2023 / Laatste Update: 23:54, 11-12-2023

Marketa Vondrousova is de verrassende winnaar van Wimbledon dit jaar. De Tsjechische nummer 42 van de wereld stond 4 jaar geleden voor het laatst in een grandslamfinale. Wat misschien nog wel het meest opvalt: Vondrousova zit onder de bijzondere tatoeages. Wij zochten uit of daar een betekenis achter zit.

Check ook: TV-gids: hoe laat begint de dubbelfinale met Wesley Koolhof op Wimbledon?

En wat blijkt? Net zoals bij vele tattoonemers hebben sommige tatoeages een betekenis, terwijl andere gewoon voor de fun zijn.

Betekenis tattoos Marketa Vondrousova Wimbledon

Het lichaam van de Tsjechische tennisser zit vol met tatoeages, maar ze hebben niet allemaal een betekenis. Ze kreeg haar eerste tattoo toen ze 16 jaar oud werd, als een verjaardagscadeautje. Op haar rechterelleboog staat 'No rain, no flowers', wat volgens The Sun refereert aan de worstelingen die je moet aangaan om succes te behalen.

Ook heeft ze haar geluksnummer 13 op haar lichaam en voegde ze de 5 Olympische ringen toe, nadat ze zilver pakte in Tokio. In een interview op Wimbledon zei ze: "Voor mij is dit kunst." Kortom: de meeste tattoos van Vondrousova hebben geen specifieke betekenis achter zich.