🎥 | Tennisster Victoria Azarenka barst tijdens wedstrijd in tranen uit

Sjors Tanis • 19:01, 15-03-2022 / Laatste Update: 08:57, 12-12-2023

Een opmerkelijk moment bij het WTA-toernooi van Indian Wells. Victoria Azarenka barstte maandag in tranen uit na een dubbele fout tijdens haar partij tegen de Kazachse Elena Rybakina.

Het incident vond plaats tijdens de 2e set bij een 2-2 tussenstand. Azarenka verloor met 6-3 6-4. Check hierboven de beelden!

'Het spijt me'

De tennisster uit Belarus kreeg haar emoties niet onder controle. Snikkend leunde ze op haar racket totdat de umpire opstond en vroeg of ze hulp nodig had. Azarenka antwoordde slechts tot 3 keer toe met ‘Het spijt me’.

Het is nog onduidelijk of Azarenka kampte met een blessure - ze heeft al een tijdje last van haar rechterschouder - of dat er iets anders speelt. De tennisster heeft geen uitleg gegeven en heeft ook haar Instagram-account verwijderd.

Omdat Belarus betrokken is bij de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, moest ze in Indian Wells onder neutrale vlag spelen. Voor het toernooi twitterde Azarenka dat ze ‘kapot’ was door de oorlog en dat ze wilde dat het conflict snel zou eindigen.

Check hier enkele foto's: