TV-gids: op deze zender kan je het toernooi van Wimbledon volgen
i

Pro Shots / SIPA USA

TV-gids: op deze zender kan je het toernooi van Wimbledon volgen

Joris Kaper • 12:46, 27-06-2022 / Laatste Update: 10:31, 12-12-2023

Maandag barst het tennisgeweld weer los op Wimbledon! Het grandslam-toernooi begint maandag 27 juli en duurt tot en met 10 juli. Het toernooi wordt gespeeld bij de All England Lawn Tennis and Croquet Club in de wijk Wimbledon van Londen. Waar en op welke zender kan je het tennistoernooi van Wimbledon volgen?

Op welke zender is Wimbledon te zien?

Het hele toernooi van Wimbledon is live te volgen bij tv-zender Ziggo Sport. De zender komt daarbij met een mooie actie: het toernooi is op het Ziggo Sport Tennis-kanaal gratis te bekijken voor alle Ziggo-abonnees. Ook is Wimbledon te volgen op de Ziggo-kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Eurosport en BBC

Ook Eurosport 1 zendt het gehele toernooi uit, en dus is het toernooi online ook te bekijken via Discovery+. Wil je het toernooi liever volgen met Engels commentaar? Dan zit je goed bij de BBC, die Wimbledon op BBC1 en BBC2 uitzendt.

Schema: wanneer en hoe laat is Wimbledon te zien?

Wimbledon wordt vanaf maandag 27 juni tot en met 10 juli gespeeld. De aanvangstijden variëren daarbij, maar de 1e partijen beginnen elke dag om 12.00 uur. De finales van het mannenenkelspel en het vrouwendubbelspel worden 10 juli gespeeld. De finales van het vrouwenenkelspel en het mannendubbelspel vinden een dag eerder plaats.

Check ook: Op deze dagen komen Nederlanders in actie tijdens 1e ronde Wimbledon