📸 | Voormalige tennisbabe laat buikje zien: 'Ik heb altijd goed taart voor 2 kunnen eten'
i

Getty Images

📸 | Voormalige tennisbabe laat buikje zien: 'Ik heb altijd goed taart voor 2 kunnen eten'

Eimert Pruis • 13:04, 20-04-2022 / Laatste Update: 21:51, 11-12-2023

Maria Sharapova (35) en haar verloofde Alexander Gilkes (42) verwachten hun eerste kind. Dat maakte de voormalig tennisster bekend via Instagram, waar ze een foto plaatste waarop haar groeiende babybuikje te zien is. Ze deed de aankondiging op haar 35e verjaardag.

"Dit is een dierbaar begin! Het eten van verjaardagstaart voor twee personen heb ik altijd goed gekund," aldus Maria. Volgers van Maria zijn blij voor haar en Alexander. "Wow, wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd met jullie aanstaande wondertje," schrijft een fan. Een ander zegt: "Dit kan niet anders dan een prachtig kind worden met zulke ouders."

4 jaar een stel

Maria en Alexander zijn sinds 2018 samen en verloofden zich in december 2020. "Ik zei direct 'ja' op de dag dat we elkaar ontmoetten, ik wist gewoon meteen dat hij de ware was," schreef de tennisster in een essay voor Vanity Fair, nadat ze na 28 jaar afscheid nam van haar carrière. "Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven, zoals genieten van een kopje koffie in de ochtend, onverwachte uitjes maken in het weekend, sporten wanneer ik er zin in heb en niet omdat het moet en nog meer van dat soort kleine dingen."

Koninklijk gezelschap

Gilkes is een studievriend van de Britse prins William en was van 2012 tot 2017 getrouwd met Misha Nonoo, die weer goed bevriend is met Meghan Markle en prinses Eugenie.