🎥​ | Novak Djokovic mede door dit geniale punt naar kwartfinales in Tel Aviv

Sjors Tanis • 23:19, 29-09-2022 / Laatste Update: 00:29, 12-12-2023

Novak Djokovic behoort tot de beste tennissers ooit en dat bewees de 35-jarige Serviër maar weer eens. In de 8e finales van het ATP-toernooi in Tel Aviv werd een lange rally gevolgd door een heerlijk punt van Djokovic.

Check hierboven de beelden! Djokovic bereikte de kwartfinales in Israël door de Spanjaard Pablo Andújar in 2 sets te verslaan: 6-0 6-3.

Na Laver Cup

Djokovic won in juli Wimbledon en kwam daarna, vorige week, alleen nog in actie in de Laver Cup. Dat is een wedstrijd tussen de beste tennissers van Europa en de beste tennissers uit de rest van de wereld. Djokovic miste de US Open omdat hij zich niet heeft laten inenten tegen het coronavirus. Dat was een vereiste om mee te doen.

Djokovic, die is afgezakt naar de 7e plek op de wereldranglijst, speelt in de kwartfinales in Tel Aviv tegen de Canadees Vasek Pospisil.