'ADO bouwt aan Eredivisie-waardig elftal: terugkeer Jens Toornstra en 3 andere spelers op tafel'
i

Pro Shots

'ADO bouwt aan Eredivisie-waardig elftal: terugkeer Jens Toornstra en 3 andere spelers op tafel'

Yvo van Dorst • 12:20, 08-01-2024 / Laatste Update: 10:53, 15-01-2024

ADO Den Haag wil zich deze winter flink gaan roeren op de transfermarkt. Op elke linie moet er een versterking komen zodat de Hagenaars alles op alles kunnen zetten om te promoveren naar de Eredivisie. Onder andere Jens Toornstra moet weer terug naar Den Haag komen.

Als keeper is de ploeg van Darije Kalezic bezig met Nick Marsman. De oud-keeper van Feyenoord en Inter Miami moet in Den Haag zijn terugkeer in Nederland gaan maken. In de verdediging is ADO bezig met Jordy Buijs. Hij bood zich eerder aan bij zijn oude club NAC, maar de Bredanaren zagen geen toekomst in de oud-speler. ADO ziet dat wel en is nu bezig met een contract voor Buijs, meldt Omroep West.

Toornstra

Op het middenveld moet Toornstra de nieuwe soldaat van Kalezic worden. De middenvelder begon zijn loopbaan in Den Haag en werkte zich via FC Utrecht op tot een gewaardeerde kracht bij Feyenoord. Nadat hij minder speeltijd ging krijgen in Rotterdam, besloot hij terug naar Utrecht te gaan. Nu zou hij de cirkel dus helemaal rond kunnen maken door een terugkeer bij ADO.

Nieuwe spits

Wat betreft de aanval wordt de focus gelegd op Alex Schalk. De spits speelt nu nog voor Urawa Red Diamonds in Japan, maar een terugkeer in Nederland is dus een mogelijkheid.