'Ajax-miskoop Lucas Ocampos kan na rampperiode in Amsterdam naar Premier League trekken'
i

Pro Shots

'Ajax-miskoop Lucas Ocampos kan na rampperiode in Amsterdam naar Premier League trekken'

Yvo van Dorst • 18:50, 29-08-2023 / Laatste Update: 08:24, 12-12-2023

Lucas Ocampos kan zijn carrière nieuw leven inblazen na zijn horrorperiode bij Ajax, meldt Sky Sports. De miskoop van het jaar in Amsterdam, kan een transfer maken naar Premier League-club Fulham. De Engelse club zou eruit zijn met Sevilla, de huidige ploeg van Ocampos en nu ligt de bal bij de Argentijn zelf.

Fulham moet geïnteresseerd zijn geraakt op basis van zijn jaren in Sevilla, want door zijn periode in Amsterdam kan het onmogelijk zijn. Ocampos kende een dramatisch half jaar bij Ajax. Hij speelde slechts 100 minuten mee in de competitie en zijn huurjaar werd in de winter al afgebroken, waardoor hij terug mocht naar Sevilla.

Periode na Ajax

Het aparte was dat Ocampos weer opleefde in zijn periode dat hij terugkwam van Ajax. De Argentijn won de Europa League met Sevilla en speelde nog mee in een groot aantal competitiewedstrijden. Ook vertelde hij Ajax tijdens zijn periode in Amsterdam 'respectloos' was.

Fulham

Bij Fulham moet Ocampos de grote schoenen vullen van Aleksandr Mitrovic, die naar Saudi-Arabië vertrok. De keuze op dit moment bij Ocampos liggen, aangezien Sevilla er al uit is met de Engelse club. Eerder werd ook bekend dat Fulham brood zou zien in de komst van Owen Wijndal.