Arne Slot: 'Feyenoord is klaar met kopen deze transferperiode'
i

Pro Shots

Arne Slot: 'Feyenoord is klaar met kopen deze transferperiode'

Joris Kaper • 19:15, 01-09-2023 / Laatste Update: 09:27, 12-12-2023

Terwijl het bijvoorbeeld bij PSV nog een hele spannende laatste dag is in deze transferperiode, is Feyenoord klaar op de transfermarkt. Dat zei trainer Arno Slot op een persconferentie vrijdag.

Daarmee kennen de Rotterdammers een rustige Deadline Day, tenzij zich uiteraard nog een buitenkansje voordoet, aldus AD-clubwatcher Mikos Gouka.

Uitgaande transfers

Ook uitgaande transfers worden niet meer verwacht, terwijl de club dat wellicht wel had verwacht met bijvoorbeeld een speler als Javairô Dilrosun. Het is nog afwachten of spelers die minder aan spelen toekomen, wellicht nog vertrekken in de laatste uurtjes van vandaag, al dan niet op huurbasis. Zo zijn Patrik Walemark (Heerenveen), Ramon Hendriks (Vitesse) en Neraysho Kasanwirjo (Rapid Wien) inmiddels al verhuurd.

Incoming

Feyenoord trok woensdag nog doelman Mikki van Sas aan, die voorlopig de plek van de geblesseerde Justin Bijlow moet innemen. Daarmee lijkt de selectie rond van trainer Arne Slot voor komend seizoen.

De Rotterdammers kennen dit seizoen behoorlijk wat nieuwelingen met onder meer Ayase Ueda, Luka Ivanusec, Ramiz Zerrouki, Calvin Stengs, Thomas Beelen en Bart Nieuwkoop.