Berghuis is jarig op dag van Klassieker: 'Hij wil niet naar Duitsland, hij wil naar Ajax'
i

Getty Images

Berghuis is jarig op dag van Klassieker: 'Hij wil niet naar Duitsland, hij wil naar Ajax'

Brian Vesseur • 19:42, 29-06-2021 / Laatste Update: 07:13, 05-01-2024

19 december staat Feyenoord - Ajax op het programma. De oude club van Steven Berghuis tegen vermoedelijk zijn nieuwe club. Berghuis is notabene jarig op de dag dat Ajax op bezoek gaat in Rotterdam-Zuid. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International denkt dat Berghuis als Ajacied meedoet aan die wedstrijd.

"Hij wil niet naar Duitsland, hij wil naar Ajax", waren de duidelijke woorden van Krabbendam. Sterker nog: "Alles wordt voorbereid voor die aanstaande transfer. Het is een kwestie van dagen. Ajax is ook de enige club die zich officieel heeft gemeld bij Feyenoord. Een Duitse club heeft zich ook nooit gemeld. Dat had ook helemaal zijn voorkeur niet."

Krabbendam zegt ook nog: "Hij wil Champions League-voetbal spelen en prijzen winnen." Maandagavond meldde Chris Woerts dat de transfer bijna rond is. Overigens verliet Berghuis maandagavond ook de whatsappgroep van Feyenoord.

Return

De wedstrijd in Amsterdam tussen Ajax en Feyenoord staat op 20 maart 2022 op het programma. Het is nog niet bekend hoe laat die wedstrijd wordt afgetrapt.