Chelsea haalt een compleet middenveld: naast Caicedo ook Romeo Lavia en Michael Olise
i

Getty Images

Chelsea haalt een compleet middenveld: naast Caicedo ook Romeo Lavia en Michael Olise

Bart van der Wijst • 19:44, 15-08-2023 / Laatste Update: 08:14, 12-12-2023

Chelsea mag dan 116 miljoen euro hebben uitgegeven aan Moisés Caicedo, er is nog voldoende geld beschikbaar om nog meer middenvelders te halen. Romeo Lavia (Southampton) en Michael Olise (Crystal Palace) staan ook klaar om gepresenteerd te worden.

Chelsea maakte deze zomer schoon schip. Er werd voor bijna 260 miljoen euro verkocht, een groot deel werd gedumpt in Saoedi-Arabië. Dat zorgde ervoor dat er wat plekken vrij kwamen op het middenveld.

Lavia en Olise

Chelsea speelde afgelopen zondag met 1-1 gelijk tegen Liverpool, maar won wel de slag om Caicedo. Ook om de Belg Lavia werd gevochten door de Engelse topclubs. Opnieuw lijkt de zege naar Chelsea te gaan. 2-0 dus. Lavia degradeerde afgelopen seizoen met Southampton naar het Championship. De oud-speler van Manchester City maakte wel voldoende indruk om een transfer terug naar de Premier League te verdienen.

Met Caicedo en Lavia haalt Chelsea meer verdedigende types, Olise is een aanvallende middenvelder die ook op de flanken kan spelen. De Fransman is in ieder geval klaar met Crystal Palace. Op zijn Instagram staat geen posts meer van zijn huidige club. Het is dus wachten op een transfer.