De Telegraaf: Feyenoord zet voor linksbuiten vol in op Arnaut Danjuma
i

Getty Images

De Telegraaf: Feyenoord zet voor linksbuiten vol in op Arnaut Danjuma

Eimert Pruis • 09:34, 10-07-2023 / Laatste Update: 10:09, 12-12-2023

Feyenoord zet volgens De Telegraaf vol in op Arnaut Danjuma. De Rotterdammers willen de Villarreal-aanvaller huren voor één seizoen, net als het geval was bij Oussama Idrissi afgelopen jaar. Trainer Arne Slot ziet in Danjuma de perfecte speler voor Feyenoord: Oranje-international met Champions League-ervaring.

De Telegraaf meldt dat de Rotterdammers ver willen gaan om Danjuma te strikken. Als recordaankoop (20 miljoen euro) verdient Danjuma een behoorlijke salaris bij Villarreal. Feyenoord wil de beoogde linksbuiten daarin ver tegemoetkomen. Volgens het dagblad heeft Danjuma een grote drive om bij Feyenoord aan de slag te gaan. Niet alleen kan hij dan de Champions League weer in, hij zou zich dan ook gemakkelijker in de picture kunnen spelen van Oranje-bondscoach Ronald Koeman.

Danjuma of Ivanusec

Slot wil een linksbuiten hebben die naar eigen zeggen "domineert in de één-tegen-één". Zoals bekend heeft Feyenoord ook interesse in de Kroatische international Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb. Volgens het Amsterdamse dagblad heeft Danjuma echter prioriteit. Slot liet eerder al weten "meerdere ijzers in het vuur" te hebben.