Feyenoord huurt Oussama Idrissi voor 1 jaar van Sevilla

Joris Kaper • 15:10, 27-07-2022 / Laatste Update: 00:26, 12-12-2023

Een tijdelijke terugkeer naar Nederland hing al even in de lucht, maar Feyenoord heeft het nu ook officieel bekendgemaakt: Oussama Idrissi komt komend seizoen in actie voor de Rotterdammers. De club huurt de aanvaller voor 1 jaar van Sevilla.

Idrissi is geen onbekende in Rotterdam, want hij speelde al in de jeugd van Feyenoord voordat hij naar FC Groningen vertrok. Daarna speelde de aanvaller bij AZ, waarna hij een transfer verdiende naar Sevilla. Daar kwam hij weinig aan spelen toe en werd verhuurd aan Cadiz en Ajax.

Jeugdopleiding Feyenoord

"De jaren in de jeugdopleiding hebben mij veel gebracht, als voetballer en als mens", zo vertelt Idrissi op de website van Feyenoord. "Ik heb daar hele warme en mooie herinneringen aan en wil er hier graag meer aan toevoegen. Als speler van Feyenoord in De Kuip spelen is altijd een droom geweest. Ik ben enorm vereerd dat dat er nu van gaat komen."

Hereniging

De Marokkaans international wordt bij Feyenoord herenigd met trainer Arne Slot, met wie hij bij AZ ook al eens samenwerkte. Hij gaat bij de Rotterdammers spelen met rugnummer 26.