Feyenoord maakt werk van komst Kroatisch international Luka Ivanusec
i

Getty Images

Feyenoord maakt werk van komst Kroatisch international Luka Ivanusec

Bart van der Wijst • 17:45, 09-07-2023 / Laatste Update: 05:17, 12-12-2023

Feyenoord heeft de opvolger van Oussama Idrissi in het vizier. De Marokkaanse linksbuiten keerde een seizoen op huurbasis in Rotterdam te hebben gevoetbald terug naar Sevilla. Dus konden de scouts van Feyenoord aan de bak en zij kwamen met een rapport binnen van Kroatisch international Luka Ivanusec.

De linksbuiten moet overkomen van Dinamo Zagreb, dat hem liever niet kwijt wil omdat het voorrondes Champions League speelt. Trainer Arne Slot bevestigde tegenover het Algemeen Dagblad dat er iets speelt: "Ivanusec is een zeer interessante speler. We zullen zien of zijn komst haalbaar is, maar we hebben ook andere opties."

Ivanusec

De 24-jarige Ivanusec speelde onlangs al 2 keer in De Kuip met Kroatië. Toen speelde hij Denzel Dumfries zoek in de halve finales van de Nations League. Ivanusec gaf de assist bij de 2-1 van Mario Pasalic.

Tekst loopt door onder de video

Transfers

Zaterdag maakte Feyenoord de komst van Thomas Beelen van PEC Zwolle bekend. Op die dag speelde de landskampioen ook tegen de Zwollenaren. De uitslag: 3-1. In die oefenpartij maakte ook Thomas van den Belt zijn eerste minuten voor Feyenoord. De middenvelder kwam net als Beelen over van PEC. Verder zijn Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Yankuba Minteh (gehuurd van Newcastle United) tot nu toe gehaald.