Feyenoord slaat slag op de transfermarkt met binnenhalen 2 Premier League-spelers
i

Getty Images

Feyenoord slaat slag op de transfermarkt met binnenhalen 2 Premier League-spelers

Noah Hoogenboezem • 23:53, 12-06-2023 / Laatste Update: 15:41, 08-01-2024

Terwijl concurrenten PSV en Ajax druk bezig zijn met hun nieuwe coach ligt de blik bij Feyenoord al volledig op komend seizoen. Maandag maakte de landskampioen de komst van 2 spelers bekend.

Allereerst neemt Feyenoord de Belgische verdediger Antef Tsoungui transfervrij over van Brighton & Hove Albion. Later op de dag werd duidelijk dat de Gambiaanse vleugelaanvaller Yankuba Minteh voor 1 jaar wordt gehuurd van Newcastle United.

Tsoungui tekent voor 2 jaar

De 20-jarige Tsoungui heeft een contract getekend tot en met 2025, maar daar zit een optie voor nog 1 jaar bij. Hij speelde in de jeugd bij Chelsea en ging in 2018 naar Brighton. Daar speelde hij 1 wedstrijd in het 1e elftal in de EFL Cup. Sinds januari werd hij gehuurd het Belgische Lommel, maar hij speelde daar maar 5 wedstrijden op het 2e niveau.

Minteh komt van Odense

Minteh speelde afgelopen jaar voor het Deense Odense. Newcastle maakte maandag bekend dat ze de 18-jarige Gambiaan kopen, maar ook direct weer uitlenen aan Feyenoord. Minteh maakte in zijn debuutjaar bij Odense 4 goals in 17 wedstrijden.